lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vapunalusjuhlintaa Ilonalla!

Vietimme perinteiset eteläpohojalaisten vapunalusjuhlat rannassa Ilona-laivassa! Meitä oli reilut 30 henkilöä, melkein kaikki eteläpohojalaisia. Tunnelma oli katossa, hyvää ruokaa, yhteislaulua ja kuulumisten vaihtoa, runonlausuntaa (Lasse Ojanen), karaokea ja arpajaiset. Sain arvalla  ihanan muhkean keramiikkaenkelin, josta olin todella iloinen. Lopuksi kerroin LÄHTÖ-romaanistani ja sen taustoista, kaikki olivat todella kiinnostuneita. Aloin tietenkin itkeä, kun kerroin, että enoni pääsee vihdoinkin Suomeen, poikansa tuovat hänen uurnansa kesällä Laihialle.

Vielä iltamyöhällä avasin läppärini ja tutustuin poikani suosittelemaan ilmaiseen  laskutusohjelmaan, joka olikin yllättävän helppo, otan sen käyttöön, kunhan homma alkaa pyöriä. Domain on myös ollut haaveissani ja sekin toteutuu muutaman päivä sisällä, nimeksi tulee www.kirjaperhonen.fi. LÄHTÖ-romaanin kannessa on perhonen, jonka haluaisin jatkossa kaikkeen muuhunkin tuotantooni. Uskon että se onnistuu.

Aurinko paistaa ja linnut kisailevat taloni edessä olevan puiston puissa! Olo on kevyt ja onnellinen! Edelleen uskon, että olen oikealla tiellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti